Ένα χρόνο πριν από την έναρξη των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Τόκιο η Omega κυκλοφόρησε δύο συλλεκτικές εκδόσεις εμπνευσμένες από την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, της οποίας είναι εδώ και πολλά χρόνια επίσημος χρονομέτρης. Πρόκειται για το Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Limited Edition και το Seamaster Planet Ocean Tokyo 2020 Limited Edition.

OMEGA Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Limited Edition

Το Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Limited Edition έχει να επιδείξει –για πρώτη φορά στην Ολυμπιακή συλλογή της Omega– ένα μπλε κεραμικό καντράν, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το έμβλημα της Ολυμπιάδας του Τόκιο. Η κάσα του είναι ατσάλινη, σε κλασική διάμετρο 41 mm και συνδυάζεται με ανάγλυφο μπλε λουράκι από καουτσούκ ενώ συνοδεύεται και από ατσάλινο μπρασελέ.

Στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού, στην πλάτη της κάσας, υπάρχει χαραγμένο με λέιζερ το έμβλημα των Ολυμπιακών του 2020. Στο εσωτερικό κρύβεται ένας μηχανισμός τελευταίας τεχνολογίας, ο αξιόπιστος Omega Master Chronometer Caliber 8900.

Το νέο συλλεκτικό μοντέλο κυκλοφορεί σε 2.020 αριθμημένα αντίτυπα και η τιμή του είναι 6.100 €.


OMEGA Seamaster Planet Ocean Tokyo 2020 Limited Edition

Το Seamaster Planet Ocean Tokyo 2020 Limited Edition έχει ως πηγή έμπνευσής του την ιαπωνική σημαία. Η κάσα του, σε διάμετρο 39,5 mm, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μία λευκή κεραμική στεφάνη με καταδυτική κλίμακα φτιαγμένη από το αποκλειστικό υλικό Liquidmetal της Omega. Ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στο έτος διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων και στη χώρα που τους φιλοξενεί, ο αριθμός 20 στη στεφάνη έχει γεμιστεί με κόκκινο ρευστό κεραμικό.

Το καντράν είναι κατασκευασμένο από λευκό κεραμικό, επάνω στο οποίο «γράφει» τέλεια ο κεντρικός δευτερολεπτοδείκτης τύπου «lollipop» (γλειφιτζούρι) με την ολοστρόγγυλη αιχμή του βαμμένη κόκκινη, γεγονός που παραπέμπει ευθέως στη σημαία της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Και αυτή η συλλεκτική έκδοση είναι περιορισμένη σε 2.020 αντίτυπα και στο εσωτερικό της φιλοξενεί τον αυτόματο Omega Master Chronometer Caliber 8800.

Εξυπακούεται ότι το κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της της φέρει το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

Το νέο Planet Ocean κυκλοφορεί με διάφορες επιλογές λουριού: λευκό λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ή ατσάλινο μπρασελέ, ενώ συνοδεύεται και από ένα υφασμάτινο λουράκι τύπου ΝΑΤΟ. Η τιμή του είναι 7.300 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ