Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis

Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ρεβάνς ζητάει όποιος έχει ηττηθεί. Και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με την οποία απαντάει σε προγενέστερη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Novartis.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια. Ας μην την προσβάλουν, λοιπόν, οι οπαδοί του «ή εμείς ή αυτοί». Και όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα «Ρασπούτιν» ας μην προκαλούν την μνήμη των Ελλήνων. Είπαμε: Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε!».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μέσω ανακοίνωσης: «Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Νοβάρτις, ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν».

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους».

«Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου, και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει, για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή