Χωρίς ηλεκτρικό και τρόλεϊ την Τρίτη η Αθήνα

Χωρίς ηλεκτρικό και τρόλεϊ την Τρίτη η Αθήνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς ηλεκτρικό  (γραμμή 1 Μετρό) και τρόλεϊ θα είναι η Αθήνα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την επόμενη μέρα λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. 

Υπενθυμίζεται ότι δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία από τις 6 το πρωί της Τρίτης (24 Σεπτεμβρίου) έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας. Αναμένεται η στάση των εργαζομένων σε μετρό, λεωφορεία και τραμ. 

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίουοι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία από τις 00:00 έως τις 24:00. Αναμένεται ανακοίνωση της εταιρείας με ενδεχόμενη ακύρωση όλων των δρομολογίων τρένων, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ) αναφέρει:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. πραγματοποιεί, την Τρίτη 24/9/2019, 24ωρη απεργία, στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της λειτουργίας των συνδικάτων.

Διεκδικούμε: Την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου, που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων.

Αγωνιζόμαστε: Για δημόσιες μεταφορές στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου Για ανάπτυξη με όρθιους τους εργαζόμενους, με αυξήσεις μισθών, με ισχυρές συλλογικές συμβάσεις και συγκροτημένα δικαιώματα»

Η ανακοίνωση της ‘Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ:

Χωρίς ηλεκτρικό και τρόλεϊ την Τρίτη η Αθήνα-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή