Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Swatch έκανε και πάλι το θαύμα της. Η ελβετική εταιρεία που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη –ποιος δεν έχει τουλάχιστον ένα ρολόι της στο σπίτι του;– εστιάζει σε μία συλλογή ιδανική τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Τα νέα SKIN Irony και SKIN Irony 42 αποτελούν ένα εξαιρετικό αμάλγαμα κλασικών γραμμών και σύγχρονης αισθητικής.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-1

Skin Irony

Όλοι γνωρίζουμε και έχουμε φορέσει τα μοντέλα SKIN, τα υπέρλεπτα ρολόγια που γίνονται ένα με τον καρπό. Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των πρώτων ατσάλινων μοντέλων, την άνοιξη του 2018, η Swatch εμπλουτίζει τώρα τη συλλογή της SKIN Irony με επτά νέα μοντέλα.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-2

Με ατσάλινες ή επίχρυσες κάσες στην κλασική διάμετρο των 38mm και καντράν σε ωραίους χρωματισμούς, τα νέα SKIN Irony συνδυάζονται είτε με λουράκια από δέρμα ή μαλακή σιλικόνη…

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-3

…είτε με ντελικάτα ατσάλινα μπρασελέ.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-4

Oι τιμές τους κυμαίνονται από 135-175 €.

Skin Irony 42

Εκτός από τα κλασικής διαμέτρου SKIN Irony η Swatch παρουσιάζει και έξι νέα SKIN Irony μεγεθύνοντας το μέγεθος της κάσας στα 42 mm, προκειμένου να ικανοποιήσει και μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού κοινού αλλά και των γυναικών που προτιμούν να φορούν μεγαλύτερα ρολόγια.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-5

Κύριο χαρακτηριστικό τους και πάλι το ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο, εκτός από την εξαιρετική αντοχή που προσφέρει, είναι με τέτοιο τρόπο επεξεργασμένο ώστε να χαρίζει μία vintage αίσθηση στον καρπό.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-6

Με μινιμαλιστική σχεδίαση, σοφιστικέ λεπτομέρειες και την σφραγίδα ποιότητας της Swatch, τα νέα SKIN Irony 42 είναι κομψά και διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε εμφάνιση και είναι πλήρως εναρμονισμένα στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-7

Με πάχος μόλις 6 χιλιοστά, συνδυάζονται με κομψά λουράκια από λείο δέρμα ή από μαλακή σιλικόνη.

Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-8
Οι νέες συλλογές Skin Irony & Skin Irony 42 της SWATCH-9

Η τιμή όλων των SWATCH Skin Irony 42 είναι 150 €.

Γνωρίστε όλες τις συλλογές της SWATCH εδώ.

Τα Swatch SKIN Irony και SKIN Irony 42 θα τα βρείτε στα καταστήματα και στα σημεία πώλησης SWATCH. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή