Για να γιορτάσει την ιστορική συνεργασία της με το NBA, η Tissot λανσάρει ένα νέο special edition μοντέλο Chrono XL το οποίο φοράει ένα λουράκι από το ίδιο δέρμα το οποίο χρησιμοποιείται στις επίσημες μπάλες μπάσκετ Spalding του NBA.

Αυτό το νέο μοντέλο Chrono XL είναι το όνειρο κάθε συλλέκτη καθώς έρχεται σε ειδική κασετίνα, η οποία περιέχει εναλλασσόμενα καπάκια από ορυκτό κρύσταλλο και για τις 30 ομάδες του NBA (ενώ το ίδιο το ρολόι διατίθεται με άλλο ένα καπάκι που φέρει το λογότυπο του NBA). Ένα εργαλείο σε σχήμα μπάλας του μπάσκετ κάνει την αλλαγή αυτών των ξεχωριστών ανταλλακτικών εύκολη, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Η Tissot είναι η πρώτη μάρκα ρολογιών που συνεργάζεται με το NBA, ως Επίσημος Χρονομέτρης (με τα ειδικά shot clocks με το λογότυπο της μάρκας) και ως το Επίσημο ρολόι του NBA.

Η ολοκαίνουρια αυτή special edition έχει ατσάλινη κάσα 45mm με μαύρη PVD επίστρωση, μαύρο καντράν με δείκτες σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, το κλασικό χρώμα της μπάλας του μπάσκετ και είναι στεγανή μέχρι 100 μ. Στο εσωτερικό κρύβει έναν ελβετικό quartz μηχανισμό χρονογράφου ακριβείας. H τιμή του Chrono XL NBA Collector είναι 610 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ