Η Rihanna κυκλοφορεί την εικονογραφημένη αυτοβιογραφία της με 1000 φωτογραφίες (βίντεο)

Η Rihanna κυκλοφορεί την εικονογραφημένη αυτοβιογραφία της με 1000 φωτογραφίες (βίντεο)

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη  αυτοβιογραφία της μέσα από φωτογραφίες θα κυκλοφορήσει της επόμενες μέρες η Rihanna, όπως ανακοίνωσε η ίδια η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το βιβλίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της τραγουδίστριας και του εκδοτικού οίκου Phaidon,  περιγράφεται ως «μια αποκλειστική, εσωτερική ματιά στον κόσμο της».

Αυτό που κάνει όμως εντύπωση ότι θα μοιάζει περισσότερο με τόμο… εγκυκλοπαίδειας! 

Η βιογραφία με τίτλο το όνομα της Rihanna θα αποτελείται από 504 σελίδες με περισσότερες από 1000 φωτογραφίες της και θα ζυγίζει 15 κιλά!

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη συλλογή απίστευτων εικόνων […] Εργαζόμαστε για αυτό το βιβλίο εδώ και πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ τελικά να το μοιραστώ με όλους» αναφέρει η RiRi, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της.

       View this post on Instagram                  

‪Over 5 years in the making… happy to finally share this collection of incredible memories. Thank you to all of the photographers and artists that contributed and to @phaidonsnaps for working with me to publish my first piece of art in a new industry! Make sure you pre-order the book now on therihannabook.com  #theRIHANNAbook‬

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Η αυτοβιογραφία της σταρ της  R&B και ποπ, επιχειρηματία  και προσφάτως  σχεδιάστριας  μόδας αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή