Μ. Χρυσοχοΐδης: Οσοι μαχαίρωσαν και έκαψαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Μ. Χρυσοχοΐδης: Οσοι μαχαίρωσαν και έκαψαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν τον νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν προχθες το βράδυ στη Σάμο, αλλά και τις 12 συλλήψεις στις οποίες προέβη η ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία, συνολικά 12 αιτούντες άσυλο διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας 15 έως 34 ετών, συνελήφθησαν με κατηγορίες που σχετίζονται με τα επεισόδια της Δευτέρας.

Επτά άτομα, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια εντός του ΚΥΤ, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Τέσσερα άτομα, κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του ΚΥΤ, και ένα ακόμη άτομο κατηγορείται για εμπρησμό.

Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί ένας αλλοδαπός ηλικίας 15 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή