Η SIHH μεταμορφώνεται σε Watches & Wonders Geneva

Η SIHH μεταμορφώνεται σε Watches & Wonders Geneva

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες ημερομηνίες, νέο όνομα, νέα δομή, νέοι επισκέπτες. To περίφημο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης αλλάζει δραστικά και για την 30ή του διοργάνωση μετατρέπεται από SIHH σε Watches & Wonders Geneva. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό concept, που αγκαλιάζει για μία εβδομάδα ολόκληρη την πόλη της Γενεύης σε μία λαμπρή γιορτή της υψηλής ωρολογοποιίας. Η έκθεση διοργανώνεται από την Fondation de la Haute Horlogerie (FHH) και συγκεντρώνει πλήθος κορυφαίων οίκων υψηλής ωρολογοποιίας. Από την γέννησή της, το 1991, μέχρι τις ημέρες μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events του κόσμου των ρολογιών παγκοσμίως.

Η νέα Watches & Wonders Geneva θα είναι δομημένη σε δύο μέρη:

Το πρώτο θα αφορά το Σαλόνι, στον γνώριμο χώρο του, το εκθεσιακό κέντρο Palexpo, και θα φιλοξενεί την αφρόκρεμα της ελβετικής ωρολογοποιίας, από μεγάλους οίκους μέχρι ανεξάρτητους σχεδιαστές και δημιουργούς. Ο ρόλος του θα είναι η παρουσίαση των νέων συλλογών των εταιρειών, η επικοινωνία των μαρκών με τους retailers και τους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και η ανάδειξη των τάσεων και των ταλέντων του μέλλοντος.

Η SIHH μεταμορφώνεται σε Watches & Wonders Geneva-1

Το δεύτερο μέρος ονομάζεται «In the City» και επί μία εβδομάδα μετατρέπει το κέντρο της Γενεύης σε ένα πραγματικό δημιουργικό εργαστήρι. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό και κυρίως στους νέους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η πρωτοβουλία αυτή είναι υπό την αιγίδα του Δήμου και του Καντονιού της Γενεύης και θα περιλαμβάνει περιηγήσεις στην πόλη, μαθήματα ωρολογοποιίας, επισκέψεις σε εργοστάσια, παρουσιάσεις σε μπουτίκ, συζητήσεις με στελέχη του κλάδου, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με ελεύθερη πρόσβαση για όλους. Αναμένουμε να το δούμε στην πράξη με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η επόμενη Watches & Wonders Geneva 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 25-29 Απριλίου.

Δείτε το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για στην επίσημη ιστοσελίδα Watches & Wonders Geneva.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή