ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Οι New York Times τον αποκαλούν μαέστρο «φαινόμενο» λίγες εβδομάδες πριν από την εμφάνισή του στο νεοαφιχθέν πολιτιστικό κέντρο της Ν. Υόρκης, The Shed. Ο Θόδωρος Κουρεντζής (φωτ.) και η ορχήστρα του musicAeterna θα παρουσιάσουν το «Ρέκβιεμ» του Βέρντι στις 19-24 Νοεμβρίου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, θα βρεθεί στο πόντιουμ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να διευθύνει δύο συναυλίες στις 11 και 12 του μηνός.

(...) Με ένα αφιέρωμα –50 χρόνια μετά– στο Γούντστοκ, τις τρεις μέρες μουσικής και ειρήνης που σφράγισαν μια γενιά, ξεκινάει τη φετινή σεζόν στο Αλσος ο Διονύσης Σαββόπουλος. Σε αυτό το αφιέρωμα, εμβληματικά τραγούδια που ακούστηκαν τότε ενώνονται με τα τραγούδια που συνέθεσε και ηχογράφησε εκείνη την εποχή ο Σαββόπουλος. Πλάι του, το ιστορικό δίδυμο του «Πυρήνα»: Σταύρος Λάντσιας και Γιώτης Κιουρτσόγλου.

(...) Ντύθηκε Χίλαρι Κλίντον για ένα Χαλοουίν πάρτι, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που την τράβηξε παπαράτσι, και τώρα, τρία χρόνια μετά, το φωτογραφικό πρακτορείο που εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο παπαράτσι, της ζητάει 150.000 δολάρια για παράνομη χρήση της φωτογραφίας. Ο λόγος για την Κέιτι Πέρι που καλείται να πληρώσει ακριβά την... επιλογή της.

Για περισσότερη αρθρογραφία, γίνετε συνδρομητής στην έντυπη Καθημερινή.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ