Σπουδαίο «διπλό» 0-3 της Λαμίας στη Λάρισα

Σπουδαίο «διπλό» 0-3 της Λαμίας στη Λάρισα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη (τη δεύτερη φετινή της) πέτυχε η Λαμία με 0-3 επί της ΑΕΛ στη Λάρισα, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λιγκ 1. Οι «μπλε» πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα καθώς σκαρφάλωσαν στους 10 βαθμούς και στη 12η θέση. Η ΑΕΛ έμεινε στους 15 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη και στην 3η θέση της βαθμολογίας, πάνω από την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα μέχρι και το πρώτο ημίωρο, όμως στο 39΄ η Λαμία άνοιξε το σκορ, με το πλασέ του Τουράμ, αλλάζοντας τα δεδομένα του ματς.

Η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Στάνκοβιτς, το οποίο έφυγε άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, η Λαμία έκανε το 0-2 με το εκπληκτικό σουτ του Σκόνδρα και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της ΑΕΛ για ανατροπή. Το τρίτο γκολ ήρθε και πάλι από τον Σκόνδρα στο 72΄.

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (46΄ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Σεσέροβιτς (71΄ Νούνιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46΄ Μπούστος), Ουάρντα, Ντάουντα.

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (90΄ Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81΄ Τιρόνε), Τουράμ (65΄ Σάλιακας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή