Αλμα τίτλου ύστερα από 30 χρόνια για τη Λίβερπουλ

Αλμα τίτλου ύστερα από 30 χρόνια για τη Λίβερπουλ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα οκτώ βαθμών απέκτησε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ μετά την εμφατική επικράτησή της με 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο «Ανφιλντ».

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε μάλιστα με 3-0, χάρη στα γκολ των Φαμπίνιο, Σαλάχ και Μανέ, με τους πρωταθλητές να μειώνουν 12 λεπτά πριν από το τέλος με τον Μπερνάρντο Σίλβα. Οι «ρεντς» είχαν επιβλητική παρουσία στον αγώνα, δείχνοντας ότι είναι ίσως η ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την εποχή, και άνοιξαν διαφορά εννιά πόντων από τη μεγάλη τους αντίπαλο, φθάνοντας τους 34 βαθμούς από 12 αγώνες.

Στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πάνω από τη Σίτι, πέρασαν η Λέστερ, νικήτρια με σκορ 2-0 της Αρσεναλ, και η Τσέλσι που νίκησε με το ίδιο σκορ την Κρίσταλ Πάλας.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ, ο προπονητής που πάει να φέρει στη Λίβερπουλ το πρώτο της πρωτάθλημα εδώ και 30 χρόνια, μοιάζει να υπολογίζει μόνο τη Σίτι ως αντίπαλο για τον τίτλο: «Είναι τρελό, εννέα ολόκληροι βαθμοί. Δεν το φαντάζεσαι ότι μπορεί να συμβεί αυτό», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

«Κάποιοι λένε από τώρα ότι μόνο εμείς μπορούμε να χάσουμε τέτοιο πρωτάθλημα. Είναι αρνητική προσέγγιση, αλλά μπορείς να το δεις κι έτσι, εμάς δεν μας νοιάζει», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή