Κλυδωνισμοί στην ΑΕΚ μετά την ήττα

Κλυδωνισμοί στην ΑΕΚ μετά την ήττα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλυδωνισμοί που παραπέμπουν στις δύσκολες ώρες επί Καρντόσο στο ξεκίνημα της περιόδου, δοκιμάζουν για τα καλά το σκαρί της ΑΕΚ μετά την εκπληκτική ανατροπή (3-2 από 0-2) που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Η πίεση εκδηλώθηκε άμεσα με την «επίσκεψη» περίπου 100 οργανωμένων στο ξενοδοχείο όπου πήγε η ομάδα μετά το ντέρμπι, με όλους (πλην του Ιλια Ιβιτς) να δέχονται τα «πυρά» των αγανακτισμένων οπαδών. Σε πιο δύσκολη θέση είναι ο Νίκος Κωστένογλου, κυρίως επειδή κάποιες επιλογές του, όπως η αντικατάσταση των Ολιβέιρα και Βέρντε, αποδείχθηκαν εντελώς λανθασμένες και επειδή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που η ΑΕΚ χάνει προβάδισμα δύο τερμάτων, ασχέτως εάν με τον Ατρόμητο γλίτωσε στις καθυστερήσεις.

Ο Κωστένογλου κατηγορείται και για τη μεγάλη ανοχή που έδειξε στον Λιβάγια. Ο Κροάτης χειροκρότησε ειρωνικά προς τον πάγκο κι όμως έμεινε στο παιχνίδι, δείγμα και αυτό ότι έχει σηκώσει το δικό του «καπετανάτο» με την ανοχή διοίκησης και προπονητή. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου ο Κωστένογλου παραμένει στη θέση του, χωρίς να αποκλείεται, όμως, αλλαγή πλεύσης εάν καρποφορήσει συντομότερα του αναμενομένου η αναζήτηση ξένου προπονητή που έχει ήδη ξεκινήσει ο Ιβιτς με φόντο την επόμενη περίοδο.

Αρνητικός πρωταγωνιστής αποδείχθηκε και ο Μάνταλος, λόγω της προσβλητικής δήλωσης «νιώθω ότι αναστήσαμε έναν νεκρό», που έκανε εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός της ΑΕΚ προσπάθησε να ανασκευάσει, με γραπτή δήλωσή του: «Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή