Στο Κουβέιτ ο Ν. Δένδιας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Στο Κουβέιτ βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου πραγματοποιεί επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου του Κουβέιτ Marzouq Al- Ghanim. Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις και οι διμερείς σχέσεις.

Το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών εντάσσεται στον στόχο της Ελλάδας να ενισχύσει τις επαφές με τον αραβικό κόσμο, να διευρύνει τη συνεργασία της και να ενεργήσει ως γέφυρα μεταξύ αραβικού κόσμου και Ευρώπης, όπως σημείωναν διπλωματικές πηγές.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του Sir Bani Yas Forum, στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ και να πραγματοποιήσει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή