Ολυμπιακός: «Χαρτοπόλεμος» Μαρινάκη – Κόκκαλη

Ολυμπιακός: «Χαρτοπόλεμος» Μαρινάκη – Κόκκαλη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «πόλεμος» συνεχίζεται… Με φόντο τον Ολυμπιακό, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης έχουν επιδοθεί τα τελευταία 24ωρα σε μια δίχως προηγούμενο ανταλλαγή ανακοινώσεων και χαρακτηρισμών. Η αφορμή για τον νέο κύκλο δριμείας αντιπαράθεσης των δύο ανδρών ήταν η απαίτηση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ να της επιστραφεί η έκταση του προπονητικού κέντρου του Ρέντη που της ανήκει.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε προσωπικά χθες στην προχθεσινή τοποθέτηση της ΠΑΕ και επιτέθηκε στον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της, κάνοντας λόγο για οχετό δημοσιευμάτων κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, και υπογράμμισε ότι του παρέδωσε τίτλους, γήπεδο, προπονητικό κέντρο και πως εκείνος με τη στάση του μικραίνει τον Ολυμπιακό, που είναι μεγαλύτερος και από τους δύο. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Β. Μαρινάκη, όπου μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει αχάριστο τον Σ. Κόκκαλη και προσθέτει ότι ακόμα πληρώνει χρέη που είχε αφήσει η προηγούμενη διοίκηση. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις σχέσεις Κόκκαλη – Μελισσανίδη – Θ. Μητρόπουλου, αλλά και σε αυτές του πρώην ιδιοκτήτη με την προηγούμενη κυβέρνηση.

• Σήμερα θα εκδικαστούν οι πειθαρχικές διώξεις εις βάρος του Σάββα Θεοδωρίδη και του Κώστα Καραπαπά, για δηλώσεις τους μετά τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Ξάνθη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή