Με Κολοβό στο Αγρίνιο πάει ο Παναθηναϊκός

Με Κολοβό στο Αγρίνιο πάει ο Παναθηναϊκός

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολα θα έχει ο Γιώργος Δώνης δίπλα του τον Δημήτρη Κολοβό στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στην επιστροφή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά την έκτιση της (μειωμένης τελικά) ποινής του για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Ο λόγος δεν είναι αυτός που φάνταζε ο πλέον πιθανός στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όταν ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είχε ενοχλήσεις, έμεινε εκτός προπονήσεων και εθεωρείτο δύσκολο να είναι στην αποστολή για το Αγρίνιο. Ο Κολοβός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και αντί να μείνει στον πάγκο δίπλα στον Δώνη, όπως στα τελευταία παιχνίδια των «πρασίνων», προορίζεται για τη βασική ενδεκάδα, στη θέση του τραυματία Ζαχίντ. Η άλλη εναλλακτική είναι αυτή που δοκίμασε ο Δώνης την Τετάρτη, με τον Καμπετσή στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Μπουζούκη πίσω από τον Μακέντα. Η προπόνηση χθες έγινε με μεγάλη δυσκολία λόγω της καταρρακτώδους βροχής, που ανάγκασε τον Δώνη να στείλει νωρίτερα τους παίκτες του στ’ αποδυτήρια. Εκτός πλάνων είναι και οι Ινσούα, Μπεκ, Κότσαρης.

• Νωρίτερα του αναμενομένου εισέπραξαν οι «πράσινοι» χρήματα από τη δόση Οκτωβρίου των συμβολαίων τους. Η ΠΑΕ κατέβαλε, χθες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους περίπου το 50% των οφειλομένων και τους ενημέρωσε ότι το υπόλοιπο θα εξοφληθεί σε περίπου δύο εβδομάδες, στις αρχές Δεκεμβρίου. Η κίνηση αυτή ήταν ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, μιας και οι μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές ήταν συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία δύο χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή