ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Mini

Με το μυώδες παρουσιαστικό, τον μπάσο βρυχηθμό και την ασυναγώνιστη ισχύ των 306 PS, τα μοντέλα MINI John Cooper Works κάνουν την καρδιά να χτυπά δυνατά. Αυτά τα αυτοκίνητα με τις εξαιρετικές επιδόσεις αποτελούν τη μετενσάρκωση των θρύλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δημιούργησε ο John Cooper και αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία των αγώνων αυτοκινήτων. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται και σήμερα. Με ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα και τον πιο ισχυρό κινητήρα που έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα σε ένα MINI, αντιπροσωπεύουν το οδηγικό πάθος στην πιο επιβλητική του μορφή.
 
Τώρα, τα νέα συναρπαστικά μοντέλα MINI John Cooper Works (3θυρο, Cabrio, Countryman και Clubman) έρχονται από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για μία συγκλονιστική εμπειρία οδήγησης που περιλαμβάνει δοκιμασίες στην αγωνιστική πίστα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων έμπειρων εκπαιδευτών από το εξωτερικό και την Ελλάδα.
 
Μοναδικές δράσεις και happenings για όλους τους φίλους της ΜΙΝΙ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου από τις 09:00 – 17:00 όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε Driving Stimulator και να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό ομορφιάς με εντυπωσιακά μοντέλα ΜΙΝΙ.
 
Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ο θρύλος και νικητής του Rally Monte Carlo το 1967, Rauno Aaltonen, θα βρίσκεται εκεί για να αφηγηθεί όλες τις ‘μαγικές’ στιγμές που έχει ζήσει με ΜΙΝΙ στην αγωνιστική καριέρα του, να γνωρίσει τους φίλους της μάρκας και να κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά με μια συναρπαστική εμπειρία.
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ