Τα Τρίκαλα έκαναν την έκπληξη στο Κύπελλο

Τα Τρίκαλα έκαναν την έκπληξη στο Κύπελλο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Τρίκαλα ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη έκπληξη στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε και στη ρεβάνς του Εργοτέλη (Σούπερ Λιγκ 2) με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «16». Στο πρώτο παιχνίδι τα Τρίκαλα (Φούτμπολ Λιγκ) είχαν νικήσει με 3-2  στην έδρα τους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο σημείωσε μόλις στο 7ο λεπτό ο Βέρτζος με σουτ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ, Σπίριακ, Οικονόμου (68΄ Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Εφορντ, Σταθόπουλος (46΄ Κουατένγκ), Μανουσάκης (46΄ Ροβίθης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντόσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77΄ Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (64΄ Πελάεθ), Αλεξιτς (82΄Λώττας), Τσίπρας.

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός, ξέσπασε στον Ιάλυσο επικρατώντας με 5-1, με την αναμέτρηση πάντως να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η ομάδα του Αγρινίου είχε νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι στη Ρόδο με 4-0. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 59΄ με τον Μπαΐροβιτς, ενώ ο Μιμίτο ένα λεπτό αργότερα έκανε το 2-0. Το 3-0 έγινε με αυτογκόλ του Τζελάι, ενώ ο Μπαΐροβιτς βρήκε δίχτυα και στο 73΄, καθώς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-0. Το πέμπτο γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Γιοβάνοβιτς στο 85΄, ενώ νωρίτερα (77΄) ο Πεταυράκης είχε πετύχει το γκολ της… τιμής για τον Ιάλυσο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης (61΄ Σανιά), Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Πάρρας, Ντάλσιο, Σίεστεντ (46΄ Ταχάρ), Ντουάρτε, Μιμίτο, Ρομάν, Μπαΐροβιτς.

ΙΑΛΥΣΟΣ: (Μαρσέλο Τροΐζι): Χειμωνέττος (46΄ Ανδρούτσος), Χατζηδίμπας, Γιώργου, Τερζίου, Τζελάι, Αυγενικού, Πετράκης, Χειμωνέττος, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερζίνιο (50΄ Πεταυράκης).

Το σημερινό πρόγραμμα: Αστέρας Τρ. – Πλατανιάς (15.00, 1-0), ΟΦΗ – Καβάλα (15.00, 0-2), Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας (17.15, 1-2), Πανιώνιος – Ολυμπιακός Βόλου (17.15, 3-0), Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (19.30, 0-1), Λάρισα – Καλαμάτα (19.30, 0-3).

• Σε παρένθεση η ώρα διεξαγωγής και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή