Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ, GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020

Το Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ, GrecDoc, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι το 2020

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Παρίσι, στις 27 Μαρτίου 2020, θα διεξαχθεί το 2ο Φεστιβαλ Ελληνικών Ντοκιμαντερ, GrecDoc. Η διαδικασία υποβολής των  έργων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15/12/2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του μη κερδοσκοπικού θεσμού    http://www.ecransdesmondes.org/grecdoc-2020-call-for-entries/.

Το GrecDoc, ιδρύθηκε το 2018 από τον ελληνολάτρη Γάλλο Michel Noll, σε στενή συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και με το Ελληνικό Κέντρο Πολιτισμού στο Παρίσι. Ο σκοπός αυτου το ιδιαίτερου Φεστιβάλ είναι να αναδείξει το ελληνικό ντοκιμαντέρ αλλά κυρίως τους ανεξάρτητους Έλληνες δημιουργούς που αναζητούν μια επίσημη, έντιμη, πλατφόρμα για να προβάλλουν τα έργα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Οι βραβευμένες ταινίες θα προβάλλονται σε κινηματογραφικές αίθουσες στην Γαλλία κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Μετα το τρίτο έτος, το Φεστιβάλ GrecDoc θα επεκταθεί σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ θα προκύψουν συνεργασίες με το Φεστιβάλ China Screen που ήδη συμπληρώνει εννέα χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας σε δέκα ευρωπαϊκές πόλεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή