Ψηλό το εμπόδιο, αλλά χαμηλή και η απόδοση της Εθνικής

Ψηλό το εμπόδιο, αλλά χαμηλή και η απόδοση της Εθνικής

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το… αριστερό έκανε πρεμιέρα η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουδαπέστη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με κακή απόδοση στον παίκτη παραπάνω, ηττήθηκε από την Ιταλία με 6-10 ( 2-1, 2-3, 1-3, 1-3) και αύριο θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, διεκδικώντας την πρώτη νίκη στον θεσμό. Σήμερα, οι γυναίκες θα παίξουν με τη Σλοβακία (15.30). 

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν σε αναγνωριστικούς ρυθμούς. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ήταν αυτοί που πέτυχαν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, οι διεθνείς μας ισοφάρισαν με τον Γούνα και η λήξη της πρώτης περιόδου βρήκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να προηγείται με 2-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ιταλική ομάδα ισοφάρισε, αλλά γρήγορα ο Καπότσης με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το σκορ σε 3-2. Η συνέχεια ανήκε στη «σκουάντρα αντζούρα», η οποία με δύο τέρματα πέρασε μπροστά. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (4-4) χάρη σε γκολ του Γιάννη Φουντούλη.

Το καλό πρώτο ημίχρονο δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Στο δεύτερο η ιταλική ομάδα κυριάρχησε και έδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης. Με τρία γκολ έφτασε να προηγείται με 7-4, με τους διεθνείς μας να μειώνουν σε 5-7 με τον Φουντούλη, ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Γενηδουνιάς πέτυχε το μοναδικό τέρμα για την Εθνική σε αντίθεση με τους Ιταλούς που σημείωσαν τρία και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη με 10-6.  

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες θα διεκδικήσει σήμερα η εθνική ομάδα των γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία με στόχο να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή