Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτήρισε το 2019 ως την πιο επώδυνη και θλιβερή χρονιά της ζωής του (που δεν είναι ακριβώς ατάραχη). Κάτι θα είχαν υποψιαστεί οι θαυμαστές του, όταν ακύρωνε πολλές από τις εμφανίσεις του. Oμως, αυτή τη φορά, αιτία δεν ήταν κάποιο οικιακό ατύχημα, αλλά κάτι σοβαρότερο: ο Οζι Οσμπορν (φωτ.), αλλοτινός μπροστάρης των Black Sabbath, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. Σύμφωνα πάντως με δήλωση της συζύγου του, Σάρον, η διάγνωση «δεν συνιστά θανατική καταδίκη σε καμία περίπτωση». 

Είχε ξεκινήσει ως σκάνδαλο επαγγελματικού τύπου, μέχρι που η βασική πρωταγωνίστριά του προέβη σε αποκαλύψεις: ο λόγος για την Ντέμπορα Ντάγκαν, διευθύνουσα σύμβουλο του φορέα απονομής των βραβείων Γκράμι, η οποία, ενώ παύθηκε από τη θέση της λόγω καταγγελιών για ανάρμοστη συμπεριφορά, επανήλθε με μια πολυσέλιδη αναφορά, κάνοντας λόγο για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, διαφθοράς ψηφοφόρων, αλλά και συγκάλυψης βιασμού μιας μουσικού από τον προκάτοχό της.

Προετοιμαζόταν εδώ και σχεδόν, δύο χρόνια συζητήθηκε όσο λίγες, μέχρι που χθες, Τετάρτη, η δίκη του πρώην μεγιστάνα του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινσταϊν ξεκίνησε στο Μανχάταν. Οι εις βάρος του κατηγορίες είναι πολλές, ενώ οι πληροφορίες από την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής ελάχιστες. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, πάντως, ο ίδιος ο Ουάινσταϊν δεν αναμένεται να καταθέσει. Η υπόθεση είναι πιθανόν να κριθεί από τη στάση των ενόρκων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή