Ξανά στην κορυφή με μυρωδιά… δυναμίτη

Ξανά στην κορυφή με μυρωδιά… δυναμίτη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίζοντας με βαρίδια στα πόδια θαρρείς, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύθηκε να νικήσει 1-0 τον Βόλο στην Τούμπα ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1, εκμεταλλευόμενος το ισόπαλο 0-0 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Κάτι η ατμόσφαιρα ήταν από την αρχή πολύ βαριά λόγω της εισήγησης της ΕΕΑ, κάτι το κακό… φεγγάρι στα τελευταία παιχνίδια, ο πρωταθλητής χρειάστηκε την ευστοχία του Βιερίνια από τα έντεκα μέτρα για να νικήσει τον ενθουσιώδη Βόλο στο 58΄, αλλά αντί να ηρεμήσει η ομάδα του μετά το 1-0, συνέχισε να κινείται σε ρηχά νερά και να απειλείται από τους φιλοξενούμενους. Η νίκη-επιστροφή στην κορυφή συνοδεύθηκε με αρκετές αποδοκιμασίες κυρίως προς τον Φερέιρα, ο οποίος απάντησε σηκώνοντας το χέρι του για να δείξει με το δάκτυλο ότι η ομάδα είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο (55΄ Μπίσεσβαρ), Λημνιός, Βιεϊρίνια (87΄ Εσίτι), Μίσιτς, Σφιντέρσκι (69΄ Λάμπρου).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Δημόπουλος (83΄ Τόρες), Βιγιάρες, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ντεντάκης, Ράφαελ (77΄ Λύρατζης), Μάντζης, Γκουαροτσένα.

Πρωτοφανούς σκληρότητας ήταν η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΕΕΑ, χαρακτηρίζοντάς την «μνημείο υποδούλωσης», ενώ επιτίθεται με ακραίες εκφράσεις κατά του Λ. Αυγενάκη, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ «έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού» και ότι «σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

«Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αργά το βράδυ, οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στα γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

• Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Αστέρας απέσπασε πολύτιμο 1-1 στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία εκτός έδρας (64΄ Μπιανκόνι – 90΄ πέν. Ιγκλέσιας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή