Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πικάντικος Φεβρουάριος

Τα κεμπάπ του 2020

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες με πρωτότυπα, λαχταριστά κεμπάπ που δημιούργησαν μόνο για μας οι σεφ του Γαστρονόμου.


Σαγανάκια made in Greece

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Με αρσενικό Νάξου, με λαδοτύρι Μυτιλήνης, με μελίχλωρο Λήμνου και άλλα ξεχωριστά ελληνικά τυριά.


Μεγάλο αφιέρωμα: Η κουζίνα των Αγράφων

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Αγναντεύουμε τη Λίμνη Πλαστήρα από τις κορυφές των Αγράφων, τρυπώνουμε στις σπιτικές και τις επαγγελματικές κουζίνες των σκληροτράχηλων βουνίσιων γυναικών και μαγειρεύουμε από χοιρινό και βουνίσιο αγριογούρουνο, μέχρι τις εμβληματικές τους πίτες, δοκιμάζουμε ρωμαλέες, παμπάλαιες και μοντέρνες δημιουργικές συνταγές με τα προϊόντα του τόπου τους και περιπλανιόμαστε στα ορεινά δάση για να μαζέψουμε άγρια μανιτάρια.

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Τα κλασικά

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Πώς θα φτιάξουμε το καλύτερο ροστ μπιφ και τις τέλειες τηγανητές πατάτες. Με τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια.


Funky κατ’ οίκον

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-6

Το νοστιμότερο αρνί στον φούρνο ετοιμάζουν για μας αποκλειστικά οι σεφ του διάστερου εστιατορίου Funky Gourmet Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος.


Εποχής: Μανταρίνι

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-7

Μαθαίνουμε όχι μία, όχι δύο, αλλά 7 ποικιλίες μανταρινιών και με αυτά ετοιμάζουμε το τέλειο τσάτνεϊ με θυμάρι, μαρμελάδα-αποκάλυψη με μαστίχα, απίθανα δροσερές σαλάτες, ζουμερά κέικ και απολαυστικά σορμπέ.


+ Foodie Guide

Πικάντικος Φεβρουάριος από τον Γαστρονόμο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»-8

Έξοδοι στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την Κυριακή 9/02 με την Καθημερινή της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή