Το νέο Hyundai Kona Hybrid διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Hyundai

Η Hyundai Motor ενισχύει τη δημοφιλή και βραβευμένη γκάμα του Kona με το ολοκαίνουργιο Kona Hybrid. Ως η φυσική και λογική επέκταση της οικογένειας Kona, το Kona Hybrid ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ευρωπαίων πελατών για πιο πολλά SUV με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Εκτός από τον τολμηρό σχεδιασμό του, προσφέρει ένα αποδοτικό πλήρως υβριδικό σύστημα μετάδοσης και διαθέτει μια σειρά τεχνολογικών προσθηκών και ενισχύσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται οι προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας Blue Link®, τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης SmartSense ™ καθώς και προηγμένες λειτουργίες infotainment.
 
Το Kona, που έχει πάρει το όνομά του από την εξωτική περιοχή Kona στο μεγάλο νησί της Χαβάη, ξεκίνησε αρχικά το 2017 ως το πρώτο compact SUV της Hyundai στην Ευρώπη. H κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε επίσης, το Kona Electric, το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό compact SUV. Επιπρόσθετα παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση, το Kona Iron Man. Από τη έναρξη των πωλήσεων του Kona τον Οκτώβριο του 2017, έχουν πουληθεί στην Ευρώπη περίπου 120.000 οχήματα.
 
"Η Hyundai ήδη προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων και με την έναρξη της διάθεσης του ολοκαίνουριου Kona Hybrid προσφέρουμε στους ευρωπαίους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές για φιλικά προς το περιβάλλον SUV", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe. "Εκτός από τον κομψό σχεδιασμό και το αποδοτικό υβριδικό σύστημα μετάδοσης, οι πελάτες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν και κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας".
 
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ