Ωρα αποδείξεων για ΑΕΚ, Περιστέρι

Ωρα αποδείξεων για ΑΕΚ, Περιστέρι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τίτλος της κυπελλούχου που κατέκτησε πριν από δύο εβδομάδες και το αήττητο σερί 13 αγώνων προσφέρουν στην ΑΕΚ αυτοπεποίθηση για την επίτευξη του επόμενου στόχου, που είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι εμφανίσεις της δεν αποτελούν εγγύηση. Η Ενωση ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα με τη Βόννη, αύριο στο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι λίαν απαραίτητη για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας, ούτως ώστε αν ηττηθεί στον δεύτερο αγώνα στη Γερμανία, να χρειαστεί τρίτο παιχνίδι και πάλι στην Αθήνα για να προκριθεί. Το Περιστέρι θα έχει αντίθετη αφετηρία στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας αύριο στην Ιερουσαλήμ, τη Χάποελ και έχοντας σαφώς δυσκολότερη αποστολή, λόγω δυνατότερου αντιπάλου και μειονεκτήματος έδρας.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ζήτησε τη συνειδητοποίηση του ευρωπαϊκού στόχου στη φετινή περίοδο και την εγρήγορση όλων, ύστερα από την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ.

«Η Βόννη είναι δύσκολη ομάδα και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να αποδείξεις σε όσα παιχνίδια δώσεις, ότι είσαι καλύτερος για να προκριθείς», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ που υπολογίζει στην επιστροφή του Νίκου Ζήση.

Το Περιστέρι, που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα στο πρωτάθλημα, γνωρίζει ότι η έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει φανατισμένη ατμόσφαιρα. Ο συνεργάτης του τεχνικού Νίκου Παπανικολόπουλου, Γιάννης Καλαμπόκης, έκανε την πρώτη ανάλυση: «Η Χάποελ έχει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση. Θέλει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γρήγορες επιθέσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή