Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

* Κορωνοϊός, το ημερολόγιο της καραντίνας. Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Μιλούν στην «Κ» για τον καθημερινό τους αγώνα κατά του ιού ασθενείς που ζουν σε σε κατ’ οίκον περιορισμό, γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη στις εντατικές .

* Η Ελλάδα στον κλοιό της πανδημίας. Τέσσερις ειδικοί επιστήμονες απαντούν για τη ζωή με τον COVID-19. Μείνετε σπίτι η έξαρση της νόσου είναι μπροστά μας.

* «Τα μέτρα που παίρνουν οι ελληνικές αρχές είναι σωστά». Ο καθηγητής του Γέιλ Νικόλας Χρηστάκης μιλάει για το πως ξέφυγε η κατάσταση στην Ιταλία και τις επιδημίες που ξεσπούν κάθε 50 ή 100 χρόνια.

* «Βρείτε κτίρια για την απομόνωση των ελαφρώς ασθενούντων» Ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Πεκίνου μεταφέρει την εικόνα από την Κίνα.

* Απέναντι στην επιδημία του φόβου. Ο ιός που εξαπλώνεται ραγδαία απειλεί και την ψυχική μας υγεία. Πώς θα αντιμετωπίσετε τα φοβικά συναισθήματα.

* Όλα τα σενάρια για σχολικό έτος, Πανελλαδικές. Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για αναπλήρωση των χαμένων ωρών. Τηλεδιδασκαλία στα ΑΕΙ.

* Εκκλησία – Πολιτεία σε αναζήτηση καταλαγής για την προστασία των πιστών. Η επικοινωνία Μητσοτάκη- Ιερώνυμου.

* Η πανδημία ξαναγράφει τον προϋπολογισμό. Ανάσα στην οικονομία με πέντε μέτρα . Χρήστος Σταϊκούρας στην «Κ»: Στόχος η άμεση τόνωση της ρευστότητα. Τα σχέδια των τραπεζών .Ο κορωνοϊός ανοίγει το δρόμο για χαμηλότερο πλεόνασμα.

* Τα μέτρα αυτοπροστασίας που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις. SOS εκπέμπει ο τουριστικός κλάδος.

* Σκληρή προειδοποίηση της Φύσης; Αποψίλωση των δασών και φρενήρης αστικοποίηση δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για την εξάπλωση φονικών ιών.

* Αστραπιαία εξάπλωση και της «επιδημίας παραπληροφόρησης».

* Οδηγός κατ' οίκον ψυχαγωγίας. Αμέτρητοι οι τρόποι διασκέδασης για το διάστημα που θα απαιτηθεί να παραμείνουμε στα σπίτια μας.

* H Άγκυρα προκαλεί, η Αθήνα σε ετοιμότητα. Το σενάριο πολλαπλών κρίσεων σε Έβρο και Αιγαίο.

* Ευρωπαϊκά τείχη στον Ερντογάν.Η ΕΕ έσπευσε να συνδράμει την Ελλάδα στον Έβρο με αποστολή δυνάμεων . Όλα τα βλέμματα στην διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης.

* Μια εθνική μοναχική πορεία δεν είναι η ορθή οδός. Ο υφυπουργός Παιδείας της Γερμανίας Τόμας Ράχελ μιλάει στην «Κ» για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες.

* Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ανίκητος. Ο Τζο Μπάιντεν και οι συνέπειες του κορωνοϊού για την προεδρική εκλογή του Νοεμβρίου.

* Ξεκινούν οι προκλήσεις για τη νέα Πρόεδρο. Σαφή μηνύματα για Τουρκία και προσφυγικό έστειλε η κ. Σακελλαροπούλου.

* «Τα σκάφη είναι πλάσματα της θάλασσας». Στο Γεύμα με την «Κ» ο ναυπηγός Μανώλης Ψαρρός συνεχιστής μιας σπουδαίας οικογενειακής παράδοσης .

* Τα μυστικά του βυθού της Σαντορίνης. Οι τεκτονικές δομές και τα ρήγματα.

* ΙΣΤΟΡΙΑ: Η κρίση στις σχέσεις Ελλάδος -ΝΑΤΟ λόγω τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή