FT: Σχέδια για επιβολή καραντίνας στο Λονδίνο την Παρασκευή

FT: Σχέδια για επιβολή καραντίνας στο Λονδίνο την Παρασκευή

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχέδια για το κλείσιμο του Λονδίνου, την περιοχή της Βρετανίας που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, ακόμη και μέχρι την Παρασκευή, επεξεργάζονται αξιωματούχοι, με την αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή ώστε να αποτρέψει πιθανές λεηλασίες σε διάφορες ερημικές περιοχές.

Οπως αναφέρουν οι FT επικαλούμενοι άτομο που γνωρίζει το θέμα, θα επιβληθεί πλήρης καραντίνα και μόνο ένα άτομο τη φορά θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι ενώ θα απαγορεύεται και η είσοδος σε τοπικές εμπορικές περιοχές.

Επίσης, η ίδια πηγή ανέφερε ότι τα σούπερ μάρκετ θα φυλάσσονται από αστυνομικούς και ότι τα φαρμακεία θα βρίσκονται μεταξύ των καταστημάτων που θα παραμείνουν ανοιχτά.

Δύο αξιωματούχοι που ερωτήθηκαν σχετικά ανέφεραν ότι κάτοικοι και επιχειρήσεις θα ενηερωθούν μόλις 12 ώρες πριν την επιβολή των νέων περιορισμών που θα μπορούσαν να τεθούν αρχικά σε ισχύ για ένα δεκαπενθήμερο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή