Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε το έντυπο για τις μετακινήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε το έντυπο για τις μετακινήσεις

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να μετακινηθούν θα δηλώνουν σε έγγραφο οι πολίτες μετά την επιβολή περιορισμών στις μετακινήσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Οπως είπε ο πρωθυπουγός, όποιος μετακινείται θα πρέπει να βεβαιώνει τους λόγους μετακίνησής του είτε με έγγραφο του εργοδότη του -αν πρόκειται για μισθωτό- είτε με προσωπική υπεύθυνη δήλωση -σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου. Μάλιστα όπως σημείωσε έχει ήδη υπάρξει μέριμνα ώστε, με απλό και φιλικό για τον πολίτη τρόπο, να μπορεί να λαμβάνεται η σχετική βεβαίωση μέσω διαδικτύου ή με τηλεφωνικό μήνυμα ή ακόμη και να συμπληρώνεται και χειρόγραφα.

Οι πολίτες όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο θα δηλώνουν εάν η μετακίνηση αφορά αγορά καταναλωτικών αγαθών, επίσκεψη σε γιατρό, μετακίνηση σε δημόσια υπηρεσία κ.α.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε το έντυπο για τις μετακινήσεις-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή