Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλύτερα νιώθει το ζεύγος Χανκς – Γουίλσον, δύο εβδομάδες μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό. Ο Τομ Χανκς (φωτ.) δημοσίευσε ένα λιτό μήνυμα στο Τουίτερ προτρέποντας τους ανθρώπους να σκεφθούν με κοινή λογική και να μείνουν σπίτι τους, ώστε να μην μεταδώσουν τον ιό. Μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας με θέμα τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ, όπου κόλλησαν τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθούν. «Ακόμη και αυτό θα περάσει», κατέληξε στο μήνυμά του.

(…) Σε απεργία πείνας βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια από το Μάλι Ρόκια Τραορέ, η οποία συνελήφθη στο Παρίσι και οδηγήθηκε σε φυλακή της Γαλλίας στις 10 Μαρτίου για μια υπόθεση που αφορά την επιμέλεια της πεντάχρονης κόρης της και κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον της για απαγωγή του παιδιού της όταν δεν το παρέδωσε στον βιολογικό του πατέρα, που έχει την πλήρη κηδεμονία. Την άμεση απελευθέρωση της Τραορέ ζητούν ερμηνευτές όπως η Αντζελίκ Κιντό και άλλοι καλλιτέχνες.

(…) Η Κατερίνα Βρανά βρίσκει τρόπους να είναι κοντά μας ακόμα και μέσα από το σπίτι. Η δημοφιλής κωμικός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Ινσταγκραμ ένα βίντεο με… χρήσιμες συμβουλές για να τα βγάλουμε πέρα στην καραντίνα. «To πιο σημαντικό πράγμα όταν μένεις σπίτι σε μια καραντίνα είναι να διατηρείς υψηλό επίπεδο… στα σκουλαρίκια», λέει, ξαπλωμένη γυμνή, φορώντας ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή