Η θεραπευτική ιδιότητα της φωνής – Eπιστροφή στο σταθερό τηλέφωνο

Η θεραπευτική ιδιότητα της φωνής – Eπιστροφή στο σταθερό τηλέφωνο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το παραδοσιακό τηλεφώνημα, έστω και μέσω κινητής συσκευής, επέστρεψε για να κερδίσει ξανά λίγη από τη χαμένη δόξα του ως εργαλείο συνομιλίας, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κλεισμένοι στα σπίτια εξαιτίας της πανδημίας, θέλουν να ακούν τη φωνή όσων δεν μπορούν να δουν.

Η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Verizon ανακοίνωσε ότι διαχειρίζεται ημερησίως διπλάσιο αριθμό τηλεφωνημάτων από όσα σε μια τυπική Ημέρα της Μητέρας, που είναι η ημέρα του χρόνου κατά την οποία τα τηλεφωνήματα αυξάνονται κατακόρυφα. Επίσης, η μέση διάρκεια των τηλεφωνημάτων έχει αυξηθεί κατά 33%.

«Εδώ και χρόνια βλέπουμε μια σταθερή μείωση στον χρόνο που οι άνθρωποι περνάνε μιλώντας ο ένας στον άλλον, ιδίως στις ασύρματες συσκευές. Η παραμονή, όμως, τώρα στα σπίτια έχει πυροδοτήσει ξανά την πείνα των ανθρώπων να παραμείνουν συνδεδεμένοι φωνητικά», ανέφερε ο Κάιλ Μάλαντι, επικεφαλής τεχνολογίας της Verizon. Η αύξηση στις φωνητικές κλήσεις αφορά τόσο την προσωπική όσο και την επιχειρηματική χρήση, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο τεχνολογίας της ΑΤ&Τ, Κρις Σάμπαρ. «Η φωνή είναι η νέα εφαρμογή “που σκοτώνει”. Είναι μια πραγματική έκπληξη», δήλωσε στους Τimes της Νέας Υόρκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή