Euler Hermes Greece: Έμφαση στις εταιρικές αξίες

Euler Hermes Greece: Έμφαση στις εταιρικές αξίες

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Euler Hermes Ελλάδας είναι μέλος του Allianz Group και υποκατάστημα της πολυεθνικής Euler Hermes SA, της μεγαλύτερης εταιρείας Ασφάλισης Πιστώσεων και άλλων συναφών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Ο Όμιλος Euler Hermes έχει σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας Αγοράς Πιστώσεων, ύψους 35%. Με εμπειρία πάνω από έναν αιώνα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Με μυστική ψηφοφορία και συμμετοχή όλων των εργαζομένων επιλέχθηκαν τέσσερις εργαζόμενοι, καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει καλύτερα μία από τις 4 εταιρικές αξίες της Euler Hermes: Customer and Market Excellence, Collaborative Leadership, Entrepreneurship και Trust. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι λειτουργούν πλέον ως «πρεσβευτές» της εταιρικής αξίας για την οποία επιλέχθηκαν τόσο εσωτερικά όσο και σε εξωτερικές επικοινωνίες της εταιρείας.

• Η εταιρεία διοργανώνει 3 Townhall meetings ετησίως, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων, τα οποία, εκτός από την ενημέρωση από τον Πρόεδρο, περιλαμβάνουν πάντα και teambuilding activities με συνεργασία εξωτερικού εξειδικευμένου συνεργάτη. Τον Οκτώβριο του 2019, η ομαδική δραστηριότητα περιλάμβανε συναγωνισμό για την προετοιμασία γεύματος, με την ανάδειξη και τη βράβευση της νικήτριας ομάδας.

• Lunch & Learn: κάθε μήνα, ένας από τους διευθυντές της εταιρείας γευματίζει εκτός εταιρείας με 8 τυχαία επιλεγμένους κάθε φορά εργαζομένους για ανταλλαγή απόψεων και διάλογο σε πιο «χαλαρή» και ανεπίσημη ατμόσφαιρα.

• Breakfast & Learn: κάθε μήνα ολόκληρη η εταιρεία παίρνει πρωινό μαζί, μια εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία στη διοίκηση να επικοινωνήσει με όλους τους εργαζομένους.

• Η πρωτοβουλία CEO for 1-day επιτρέπει σε έναν εργαζόμενο να ζήσει την εμπειρία της «προεδρικής καρέκλας» αποκτώντας πρόσβαση στην καθημερινότητα του Προέδρου της εταιρείας.

• Μέσω της εταιρικής πλατφόρμας Thank Your Colleague, κάθε εργαζόμενος μπορεί να στείλει ευχαριστήρια e-card σε συνάδελφό του, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια που αυτός του προσέφερε, ενώ η εταιρεία διαθέτει και ένα ποσό ετησίως για μικρά/συμβολικά δώρα προς εργαζομένους (Small Awards Policy).

• Μαθήματα stress awareness, μηνιαίες συνεδρίες γιόγκα, μασάζ στο γραφείο κάθε 2 εβδομάδες, φρέσκα φρούτα στις κουζίνες των γραφείων κάθε εβδομάδα, Green room relax area, ειδικά διαμορφωμένη για διάλειμμα και χαλάρωση, και πολλά άλλα.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Η εταιρεία οργανώνει εβδομαδιαία μαθήματα αγγλικών από έμπειρο καθηγητή για όλους τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις της.

• Δίνεται 600-750 € επίδομα γέννησης μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης.

• Επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού 1.800 € ετησίως.

• Κάρτα πρόσβασης σε δίκτυο γυμναστηρίων.

• Σεμινάρια διακοπής καπνίσματος.

• Εμβολιασμοί για την εποχική γρίπη.

• Πρόγραμμα αγοράς μετοχών από όλους τους εργαζομένους: για κάθε 3 € που επενδύουν οι εργαζόμενοι η εταιρεία συνεισφέρει 1 € σε έξτρα μετοχές.


Χτίζουμε εμπιστοσύνη στο αύριο

Euler Hermes Greece: Έμφαση στις εταιρικές αξίες-1

Είναι γνωστό ότι μέσα σε έναν οργανισμό αναπτύσσονται εταιρικές αξίες.

Οι αξίες αυτές καλλιεργούνται από τη δράση των συναδέλφων στην πάροδο των χρόνων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό αποτελεί τον κορμό του οργανισμού μας. Για τον λόγο αυτό, τοποθετούμε τον άνθρωπο ως θεμέλιο της αναπτυξιακής μας φιλοδοξίας.

Η φιλοδοξία μας για το 2021 είναι η «εμπιστοσύνη να τολμάμε» και ξεκινάει με την έννοια του σκοπού και της υπερηφάνειας για την εταιρεία μας. Αυτό σημαίνει πρωτίστως αναβάθμιση των δεξιοτήτων και ενδυνάμωση των ανθρώπων μας, ώστε να επιτύχουν στην ψηφιακή εποχή. Υποδεχόμαστε τους ανθρώπους μας κατάλληλα και τους παρέχουμε προγράμματα εκπαιδεύσεων και εργαλείων αλλά και τρόπων εργασίας ώστε να μπορούν να παίρνουν γρηγορότερες αποφάσεις και να συνεργάζονται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Ενισχύουμε την ενιαία νοοτροπία «One Euler Hermes», που καλλιεργεί μια κουλτούρα όπου οι άνθρωποι αξιολογούνται μέσω της παροχής δημιουργικού feedback και αναγνώρισης της απόδοσής τους.

Στην Εuler Hermes εξυπηρετούμε έναν συναρπαστικό σκοπό: δημιουργούμε εμπιστοσύνη στη συναλλαγή. Συμβάλλουμε στην παγκόσμια ειρήνη και ευημερία ενισχύοντας το εμπόριο. Βοηθούμε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Βοηθούμε στην πραγματοποίηση ενός σκοπού για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Euler Hermes Greece: Έμφαση στις εταιρικές αξίες-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή