Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία, Ελλάδα και η μεταναστευτική/προσφυγική πρόκληση

Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία, Ελλάδα και η μεταναστευτική/προσφυγική πρόκληση

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συζήτηση με θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία, Ελλάδα και η μεταναστευτική/προσφυγική πρόκληση» διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Απριλίου το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), στο πλαίσιο του κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων για τις νέες προκλήσεις στην εποχή του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τρίτη συνεχόμενη συζητήση στον συγκεκριμένο θεματικό κύκλο που εγκαινιάσθηκε από το ΕΛΙΑΜΕΠ και, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο στην περιοχή, αγγίζει το επίκεντρο της πιο περίπλοκης πτυχής των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άγγελος Συρίγος, ο κύριος ερευνητής, επικεφαλής του Προγράμματος Ασφάλειας και Τουρκίας του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παναγιώτης Τσάκωνας και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Δημήτρης Χριστόπουλος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» Βασίλης Νέδος.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις ιστοσελίδες του ΕΛΙΑΜΕΠ και της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» που αποτελεί και τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αλλά πριν από αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές στο [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή