Θετική στον κορωνοϊό η Μαντόνα

Θετική στον κορωνοϊό η Μαντόνα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαντόνα ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και ότι αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, παρότι δεν έχει νοσήσει.

Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε την αποκάλυψη μέσα από τη σελίδα της στο Instagram, όπου έχει 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

«Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε.

«Την περίοδο εκείνη όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε μια βαριά γρίπη. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά τώρα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η 61χρονη καλλιτέχνης εμφανίστηκε μόνο μια βραδιά στο Grand Rex στις 22 Φεβρουαρίου προτού ματαιώσει το επόμενο σόου της, επικαλούμενη «επίμονο τραυματισμό».

Στη συνέχεια ματαίωσε δύο ακόμη συναυλίες στο Παρίσι-τις τελευταίες της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Madame X – μετά την απαγόρευση από τις γαλλικές αρχές των μεγάλων συναθροίσεων σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού στις αρχές Μαρτίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή