ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στο ΚΑΠΑ αυτή την Κυριακή, αποκλειστική συνέντευξη με την άγνωστη σταρ του Νετφλιξ


Η συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η μίνι σειρά «Unorthodox» που έκανε αίσθηση τις ημέρες της καραντίνας και στην Ελλάδα δίνει την πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό μέσο και μιλάει για όσα δεν είδαμε στις μικρές μας οθόνες.

Λόγω του lockdown αρκούδες, αλεπούδες, γεράκια, ελάφια, εμφανίστηκαν σε κεντρικές συνοικίες και προάστια μεγαλουπόλεων σε όλο τον κόσμο. Ναι, η καραντίνα έδωσε μια ανάσα ζωής στο φυσικό περιβάλλον και στο ζωικό βασίλειο αλλά ποια είναι η πραγματική εικόνα;

Είναι οι μάσκες το απόλυτο αξεσουάρ της νέας καθημερινότητάς μας; Και ιδιαίτερα για τον χώρο της μόδας, η διάθεση μασκών μπορεί να αποδειχθεί «σανίδα σωτηρίας» σε ιδιαίτερα σκοτεινούς καιρούς, ενισχύοντας παράλληλα και την ιδέα της βιωσιμότητας;


 

 

Ακόμα....

«ΤΑΞΙΔΙΑ», οι ειδικοί του τουρισμού μας μιλούν για τη νέα πραγματικότητα στο χώρο.

Απόψεις και προβλέψεις από διακεκριμένους επαγγελματίες του ελληνικού και διεθνούς τουρισμού για τη νέα πραγματικότητα στην τουριστική βιομηχανία. Η ιδιωτικότητα ήταν σημαντική έως σήμερα στο θέμα της διαμονής και της φιλοξενίας, τώρα όμως οι περισσότεροι θα την αναζητούν σε όλη την ταξιδιωτική εμπειρία.


 Όταν ο κόσμος αρχίσει να ταξιδεύει ξανά, θα στρέψει το ενδιαφέρον του σε προορισμούς που θα του προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσει τη φύση.


Αυτήν την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή.
 

Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη Καθημερινή https://subscription.kathimerini.gr/

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ