Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημοσιογραφία και CIA

Πολιτικό θρίλερ απόψε στην ΕΡΤ1 (21.30). Στην ταινία «Και μόνο την αλήθεια», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ροντ Λιούρι, η Ρέιτσελ Αρμστρονγκ (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) είναι μια νεαρή ρεπόρτερ που εργάζεται σε μεγάλη ημερήσια εφημερίδα της Ουάσιγκτον. Με ένα εκρηκτικό άρθρο, η Ρέιτσελ αποκαλύπτει την ταυτότητα μιας μυστικής πράκτορα της CIA που ακούει στο όνομα Ερικα βαν Ντόρεν (Βέρα Φαρμίγκα). Αμέσως μετά τη δημοσίευση του άρθρου, η κυβέρνηση απαιτεί να μάθει την ταυτότητα της πηγής της Ρέιτσελ.

Η γέννηση του «Σιρανό»

Πρεμιέρα για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γαλλοβρετανού Αλέξις Μικάλικ, «Εντμοντ: Ενας απρόβλεπτος συγγραφέας» (2019), απόψε στη Nova (22.00, Novacinema1 HD). Στο Παρίσι του 1897, ο συγγραφέας Εντμόν Ροστάν, πατέρας δύο παιδιών και πνιγμένος στις ευθύνες, αναζητεί απεγνωσμένα την επιτυχία. Ετσι, προσφέρει σε έναν μεγάλο ηθοποιό τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα έργο που προς το παρόν έχει μόνο τίτλο: «Σιρανό ντε Μπερζεράκ». Παίζουν: Ματίλντ Σενιέ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ντομινίκ Πινόν, Τομά Σολιβέρ.

Κλασικός Τομ Κρουζ

Το κλασικό «Top Gun», με τον Τομ Κρουζ, προβάλλεται απόψε από το Open (21.00). Ο Μάβερικ είναι ένας ατρόμητος πιλότος που χρησιμοποιεί το ένστικτό του και είναι πάντα πρόθυμος να παραβεί οποιονδήποτε κανόνα. Οταν του δίνεται η ευκαιρία να φοιτήσει στη σχολή επίλεκτων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, ο Μάβερικ πηγαίνει αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αποφοίτου στην τάξη του. Η σκηνοθεσία είναι του Τόνι Σκοτ και συμπρωταγωνιστούν οι Τιμ Ρόμπινς, Κέλι Μακγκίλις και Βαλ Κίλμερ.

FBI κατά ρατσιστών

To θρίλερ «Η αυτοκρατορία» (2016), με θέμα τη δράση ρατσιστικών ομάδων στις ΗΠΑ, μεταδίδεται απόψε από το Star (00.00). Ο ιδεαλιστής και φιλόδοξος πράκτορας του FBI Νέιτ Φόστερ αναλαμβάνει να εισχωρήσει μυστικά σε μια εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι τα μέλη της είναι υπεύθυνα για την κλοπή μιας επικίνδυνης χημικής ουσίας, την οποία σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν. Η σκηνοθεσία είναι του Ντάνιελ Ραγκούσις. Παίζουν οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τόνι Κολέτ, Τρέισι Λετς και Σαμ Τραμέλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή