Αυτό είναι το τηλέφωνο του Eminem – Το έδωσε ο ίδιος στους θαυμαστές του

Αυτό είναι το τηλέφωνο του Eminem – Το έδωσε ο ίδιος στους θαυμαστές του

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο  διάσημος Αμερικανός, λευκός, ράπερ Eminem προκαλέσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές του όταν, πριν λίγες μέρες, τους έδωσε μέσω Twitter τον αριθμό του τηλεφώνου του, στο πλαίσιο νέας πρωτοβουλίας του να απαντά στις καυτές ερωτήσεις τους.

Με τον στίχο από την παγκόσμια επιtυχία του "Stan" to 2000, o Eminem  έγραψε στο Twitter: «Αγαπητέ Stan, ήθελα να σου γράψω νωρίτερα, αλλά απλά ήμουν απασχολημένος» στείλε μου μήνυμα, θα σας καλέσω πίσω 313-666-7440 # MMLP20 #DearSlim».

Παράλληλα, συμπεριέλαβε σύνδεσμο σε έναν ιστότοπο που διαθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του και δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές να του στείλουν μήνυμα κειμένου.

Συνδέθηκε επίσης με την Comunity, μια νέα υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης με βάση τηλεφώνων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι θαυμαστές για να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα απαντήσουν.

O Eminem προχώρησε σε αυτή την κίνηση επικοινωνίας με τα εκατομμύρια των φανς του με αφορμή  το online πάρτι που διοργανώθηκε στο Spotify για συμπλήρωση 20 χρόνων από το τρίτο του άλμπουμ «The Marshall Mathers LP», με τις επιτυχίες «The Real Slim Shady», «Stan», «The Way I Am’» και «Bitch Please II».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή