Κίνημα Αλλαγής: Ταφόπλακα στη σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis

Κίνημα Αλλαγής: Ταφόπλακα στη σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «άθλια σκευωρία και παραδικαστικό κύκλωμα που έστησε με τη βαθιά δεξιά», κατηογορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στον οποίο συμφώνησε η Novartis με τις αμερικανικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ «ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis και οι ανακοινώσεις των αμερικανικών Αρχών ότι καμιά εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν υπήρξε, βάζουν οριστικά ταφόπλακα στην σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ».

«Έπεσε στο κενό η άθλια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ και του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε με τη βαθειά δεξιά. Δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη από αυτούς που κατασυκοφάντησαν. Δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Τους αφήνουμε να αυτογελοιοποιούνται με τις ανακοινώσεις τους», προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο λαός θα τους κρίνει και αυτοί που πρωτοστάτησαν στο παραδικαστικό θα απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT