Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ένας ούτε δύο, αλλά παραπάνω από 260.000 άτομα που υπογράφουν μια διαδικτυακή καμπάνια (petition), με την οποία ζητούν την απαγόρευση προβολής του φιλμ «Habit» στο οποίο πρωταγωνιστεί η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις Τζάκσον (φωτ.) και παρουσιάζεται να έχει ως φετίχ τον Ιησού. Η ταινία έχει προκαλέσει αντιδράσεις γενικότερα σε χριστιανικούς κύκλους. Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη καμπάνια εναντίον του «Habit». Η προηγούμενη, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 70.000 υπογραφές, ξεκίνησε από μια οργάνωση που υποστήριζε ότι η ταινία «γελοιοποιεί τους πιστούς».

(…) Με τίτλο «Never to Forget», ο συνθέτης Χάουαρντ Γκουντάλ έγραψε ένα τραγούδι για να τιμήσει τους πρώτους 122 γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της Βρετανίας που έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία της COVID-19. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από τη Συμφωνική Χορωδία του Λονδίνου και στους στίχους του έχει τα ονόματα όλων των θυμάτων.

(…) Ο βραβευμένος με Οσκαρ για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι, Ράμι Μάλεκ, θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Cartier για το εμβληματικό μοντέλο Pasha, από τις πιο cult δημιουργίες του οίκου, που γεννήθηκε το 1985 και επιστρέφει φέτος. Συμπρωταγωνιστές του στην προώθηση του ρολογιού θα είναι η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς («Game of Thrones»), ο τραγουδιστής Tρόι Σίβαν, η τραγουδίστρια Γουίλοου Σμιθ (κόρη του Γουίλ Σμιθ) και ο Κινέζος ράπερ Τζάκσον Γουάνγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή