Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στη σκηνή του Θόλου του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας μια επιλογή από τη δισκογραφική πορεία του καθώς και νέα τραγούδια από τον επερχόμενο προσωπικό του δίσκο. Μαζί του οι Κωστής Χριστοδούλου, Σωτήρης Ντούβας και Νεφέλη Φασούλη. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 364.

Η κωμωδία ανατροπών «Το Πρόβατο», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Τούμπανου και με κείμενα του ίδιου και των συνεργατών του, παρουσιάζεται στον κήπο του θεάτρου «Χυτήριο» από τη θεατρική ομάδα «Νοκ-Αουτ». Στις 10.30 μ.μ.

Μια βραδιά stand up comedy, με τους Κατερίνα Βρανά, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμά Ζάμπρα και Δημήτρη Χριστοφορίδη, παρουσιάζει το City Drive-in στον νέο του χώρο, στο ΟΑΚΑ. Στις 9 μ.μ. Κηφισίας 37.

Την ομαδική εικαστική έκθεση «…ένα φιλί της θάλασσας της αφροστολισμένης» παρουσιάζει η γκαλερί Art Prisma στον Πειραιά. Στις 6 μ.μ. Κουντουριώτου 187.

Το κουαρτέτο της ερμηνεύτριας Τζένης Καπάδαη, με τον Γιώργο Κοντραφούρη στα πλήκτρα, τον Χρήστο Μπαλαούρα στην κιθάρα και τον Γιάννη Παπαδούλη στα τύμπανα, παρουσιάζει στο café του Νομισματικού Μουσείου ένα πρόγραμμα με τζαζ και μπλουζ επιλογές. Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

Ο Στέφανος Ξενάκης υπογράφει το βιβλίο του «Το δώρο 2» και συνομιλεί με το κοινό του στο αναγνωστήριο του Public Συντάγματος. Στις 6.30 μ.μ. Καραγεώργη Σερβίας 1.

Την παιδική παράσταση «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι» παρουσιάζει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου. Στις 9 μ.μ. Κύπρου και Προύσσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή