Αλλαγές στη σελίδα presidensy.gr

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγές παρατηρούνται εδώ και λίγες ώρες στη σελίδα του Προκόπη Παυλόπουλου, μετά από την αποκάλυψη ότι από τη διεύθυνση presidensy.gr, η οποία διαφέρει κατά ένα μόλις γράμμα από την επίσημη σελίδα της ελληνικής προεδρίας (presidency.gr), γίνεται αναδρομολόγηση στην προσωπική ιστοσελίδα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η σελίδα αυτή λειτουργεί από το 2015, όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέλαβε την προεδρία της Δημοκρατίας και περιλαμβάνει βίντεο, άρθρα, μηνύματα, δηλώσεις και συνεντεύξεις. Ως χθες, στο τέλος της σελίδας του παρατηρούσε κανείς πως είχε κατοχυρωθεί το domain “presidensy.gr”.

Σήμερα Τετάρτη, ωστόσο, το σημείο αυτό του ιστότοπου παρουσιάζεται κενό, ενώ ο σύνδεσμος presidensy.gr οδηγεί πλέον σε μια σελίδα που ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου ότι «το domain έχει κατοχυρωθεί στο Papaki» καθώς και ότι το site βρίσκεται «υπό κατασκευή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή