O Βόσνιος Τέρελ Καστλ στον Αρη

O Βόσνιος Τέρελ Καστλ στον Αρη

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O τρίτος Βόσνιος παίκτης, έστω κι αν πρόκειται για Αμερικανό που έχει αποκτήσει το διαβατήριο της χώρας, θα θητεύσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Αρη και είναι ο Τέρελ Καστλ. Υστερα από τον Μουζεγίνοβιτς (Παναθηναϊκός) και τον Οβτσινα (Ολυμπιακός), ο Καστλ, που είναι βασικός πλέι μέικερ της Εθνικής Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, επιλέχθηκε από τον προπονητή του Αρη, Τσαρλς Μπάρτον, ο οποίος αναζητούσε μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για τον Αμερικανό Ντε Χουάν Κόλινς. O Καστλ έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα του Ισραήλ, της Γαλλίας και της Γερμανίας και τελευταίος σταθμός της καριέρας του, πριν φτάσει στη Θεσσαλονίκη, ήταν η Ολντεμπουργκ και σε 28 παιχνίδια είχε μέσον όρο 17,2 πόντων και 4 ασίστ. Στο περσινό γερμανικό πρωτάθλημα, ο Καστλ ψηφίσθηκε καλύτερος πλέι μέικερ.

Το πρώτο τουρνουά «I. Δεδέογλου» που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, αρχίζει σήμερα με τη συμμετοχή του «Δικεφάλου», του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, της σερβικής Χέμοφαρμ και της τουρκικής Ούλκερ. Στο σημερινό πρόγραμμα θα παίξουν: ΠΑΟ – Χέμοφαρμ (19.00) και ΠΑΟΚ – Ούλκερ (21.00). O ΠΑΟΚ υπέγραψε την αναμενόμενη συμφωνία με την ET1 για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του για την εφετινή σεζόν, ενώ αναβλήθηκε το τουρνουά του Βελιγραδίου, στο οποίο ήταν να συμμετάσχει ο «Δικέφαλος» στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Με την υπογραφή του Ιμπραήμ Κουτλουάι στο διετές συμβόλαιο που του είχε προταθεί, επισημοποιήθηκε η ένταξη του Τούρκου φόργουορντ στους Σιάτλ Σουπερσόνικς. O 30χρονος «Ιμπο» θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ θα εισπράξει το ποσόν των 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη νέα έδρα της AEK, το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, θα διεξαχθεί ο αγώνας της «Ενωσης» με τη Μακάμπι για τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας (2/12), ύστερα από σχετικό αίτημα της πρωταθλήτριας του Ισραήλ για αμοιβαία αλλαγή των εδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή