Νίκη Πανελληνίου, για αλλοίωση φωνάζει ο Φίλιππος

Νίκη Πανελληνίου, για αλλοίωση φωνάζει ο Φίλιππος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ένταση και οι αμφισβητήσεις δεν έλειψαν και από το ντέρμπι του Πανελληνίου με τον Φίλιππο. Οι πρωταθλητές νίκησαν με 26-25, στην Κυψέλη, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος.

Η ομάδα της Βέροιας διαμαρτύρεται για αφαίρεση τέρματος στο 51΄20΄΄, όταν το σκορ στον πίνακα έγραφε 23-18. Στη συνέχεια, ένας παίκτης του Πανελληνίου είπε στον διαιτητή Τσάκωνα ότι έχει γίνει λάθος και πως το σκορ ήταν 23-17. Οι διαιτητές πήγαν στη γραμματεία για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. O τεχνικός του Φιλίππου, Νίκος Μάντζος, ζήτησε να μελετηθεί το φύλλο αγώνα και οι διαιτητές να βγάλουν τα καρτελάκια με τις σημειώσεις τους. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Φιλίππου, οι διαιτητές δεν έβγαλαν τα καρτελάκια και αυθαίρετα είπαν ότι το σκορ είναι 23-17.

«Πώς διορθώθηκε το σκορ, όταν δεν υπάρχει διόρθωση στο φύλλο αγώνα», είπε ο Νίκος Μάντζος. «Ημαστε καλύτεροι, για να μην πω μία κλάση πιο πάνω από τον Φίλιππο», δήλωσε ο τεχνικός του Πανελληνίου, Χρήστος Γεροδήμος.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές Τσάκωνας – Χασκής υποστήριξαν: «Το σκορ του αγώνα ήταν λανθασμένο από τη γραμματεία. Με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο διαιτητών και του χρονομέτρη, αποφασίστηκε ότι το σκορ στο 51΄20΄΄ ήταν 23-17 και όχι 23-18».

Στους άλλους αγώνες σημειώθηκαν τ’ αποτελέσματα: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Γ.Σ. Κορωπίου 28-18, ΑΣΕ Δούκα – Απόλλων K. 30-24, ΓΑΣ Κιλκίς – BAO 39-34, Διομήδης Αργους – Αρχέλαος K. 30-22, Ιωνικός Ν.Φ. – Αθηναϊκός 21-23. Για τη 10η αγωνιστική της A1 γυναικών οι Ελπίδες Δράμας νίκησαν στη N. Ιωνία με 30-18.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή