Ευρωπαϊκό και στην άμμο θέλει η Ελλάς

Ευρωπαϊκό και στην άμμο θέλει η Ελλάς

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι παλαιοί άσοι του χόρτου και νυν της άμμου «ζήλεψαν» την ευρωπαϊκή πρωτιά των σημερινών διεθνών του ποδοσφαίρου και στοχεύουν να κατακτήσουν την αντίστοιχη της άμμου. H Εθνική ομάδα του μπιτς σόκερ θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι προκριματικοί της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στην Αυστρία (8-10/7) και πρώτη αντίπαλος των παικτών μας θα είναι η οικοδέσποινα. Εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αυστρίας θα παίξουν με τη νικήτρια της αναμέτρησης Γερμανία – Αγγλία.

«Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτές τις αναμετρήσεις. Πάμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητες και την δυναμικότητα των παικτών της Αυστρίας, αλλά εμείς ξέρουμε για ποιο λόγο θ’ αγωνιστούμε και ποιοι είναι οι στόχοι μας», τόνισε η παλιά «σημαία» του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος. Εκτός από τον αρχηγό με το εθνόσημο στο στήθος θ’ αγωνιστούν οι Θόδωρος Παχατουρίδης, Κώστας Φραντζέσκος, Γιάννης Ξανθόπουλος, Κώστας Καβαλάρης, Κώστας Ποζαπαλίδης, Βαγγέλης Βογιαντζής, Θάνασης Ζάχος και Νίκος Γιαλεσάκης. Οι διεθνείς μας μετέχουν στο B΄ γκρουπ και οι τρεις πρώτοι θα μετάσχουν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου στη Μασσαλία. «Τα παιδιά έχουν κάνει αρκετή προετοιμασία. Πρώτος στόχος μας είναι να νικήσουμε την Αυστρία. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για την τελική φάση ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το κύπελλο», μας είπε ο προπονητής της Εθνικής, Κώστας Μπατσινίλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή