Με το ζόρι να παίξει η Καβάλα στην Α1

Με το ζόρι να παίξει η Καβάλα στην Α1

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ες αύριον» τα σπουδαία για την τεκμηρίωση ή όχι της ΚΑΕ Καβάλας για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και κατ’ επέκταση για την επανόρθωση της αξιοπιστίας του ΕΣΑΚΕ. Οι εκπρόσωποι της Καβάλας που εξάντλησαν ανεπιτυχώς όλα τα χρονικά όρια για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, επισκέφθηκαν χθες το υπουργείο Ανάπτυξης και πήραν ένα έγγραφο που θεωρούνταν απαραίτητο ώστε να υποβάλουν εκ νέου, ολοκληρωμένο τον φάκελό τους στην ΕΕΑ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κουτελιδάκης ενημέρωσε ότι έχει λήξει η προθεσμία κατάθεσης των όποιων εγγράφων, ωστόσο, στη συνέχεια, σε μία κωμικοτραγική κατάσταση, με την οποία το επαγγελματικό πρωτάθλημα εξευτελίζεται περιμένοντας τη συμμετοχή της 14ης ομάδας του, οι παράγοντες της Καβάλας κατάφεραν να αποσπάσουν παράταση μέχρι αύριο και τη νέα συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Τη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά της Καβάλας να αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας εξέφρασαν οι φορείς της πόλης. Η επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ περιμένει την οριστική απόφαση της ΕΕΑ και διατηρεί σε εκκρεμότητα το παιχνίδι Καβάλας – Λάρισας που αναβλήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ η ΑΕΛ ζήτησε να επικυρωθεί ο αγώνας υπέρ της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή