Συντομα

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Βαλκανικοί αγώνες

Αρκετοί από τους κορυφαίους αθλητές και των χωρών των Βαλκανίων θα βρεθούν απόψε στο «Ειρήνης και Φιλίας» για να αγωνισθούν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών – γυναικών. Θα πάρουν μέρος και οι 10 χώρες της Βαλκανικής Ενωσης στίβου. Για αρκετούς Ελληνες πρωταθλητές, οι Βαλκανικοί αποτελούν την προτελευταία ευκαιρία για να πιάσουν το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (6-8 Μαρτίου, Τορίνο, Ιταλία). Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16.00. Θα διεξαχθούν τα εξής αγωνίσματα: Μήκος, επί κοντώ, σφαιροβολία, ύψος, τριπλούν, 3.000 μ., 400 μ., 60 μ. με εμπόδια, 800 μ., 60 μ. και 1.500 μ.

ΠΟΛΟ

«Ναυμαχίες» για τη σωτηρία

Οι αγώνες, Εθνικός – Χίος (15.00) και Χανιά – ΝΟ Πατρών (17.00), που ίσως καθορίσουν ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Ηρακλή στην Α2, ξεχωρίζουν από τους σημερινούς της Α1 πόλο ανδρών. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν ηττηθεί ο Εθνικός και νικήσουν τα Χανιά. Τα παιχνίδια ΠΑΟ – ΠΑΟΚ (16.45) και ΝΕ Πατρών – ΑΟ Π. Φαλήρου (19.00) είναι σημαντικά και για τις τέσσερις ομάδες, που διεκδικούν θέση στην εξάδα και άρα στα πλέι οφ. Παίζουν, επίσης, Ηρακλής – Βουλιαγμένη (19.00). Για την Α1 γυναικών στις 17.00 θα διεξαχθούν οι συναντήσεις, Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης και Γλυφάδα – Ηρακλής και στις 17.30, ΝΕΠ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Νηρέας Χαλανδρίου.

ΒΟΛΕΪ

Δύο σημαντικοί αγώνες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 17η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι (19.00) και ο Εθνικός θα υποδεχθεί στην Αλεξανδρούπολη τη Λαμία (19.00), σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που του απέμειναν για να αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό στην Α2. Στο γήπεδο του Γέρακα θα διεξαχθεί το All Star Game (16.00) όπου οι κορυφαίες Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν τις καλύτερες ξένες αθλήτριες που αγωνίζονται στη χώρα μας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ημιτελικοί κυπέλλου γυναικών

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Θα παίξουν: 15.00: Ζαφειράκης – Ιωνικός Ν.Φ. 17.00: ΑΕΚ – Απόλλων Κ. 18.00: Γ.Σ. Κορωπίου – Διομήδης, ΓΑΣ Κιλκίς – Θερμαϊκός, Μινώταυρος Π. – ΑΣΕ Δούκα, Βριλήσια – Πανελλήνιος. Σήμερα, εξάλλου, διεξάγονται και οι ημιτελικοί του κυπέλλου γυναικών. Οι αναμετρήσεις: 17.00: Ν. Ιωνία – Αναγέννηση Β. 19.00: Ελπίδες Δρ. – ΑΣΕ Ορμή.

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ

Ανοίγει η αυλαία

Με τη διεξαγωγή του πανελληνίου κυπέλλου σλάλομ αρχίζει η αγωνιστική περίοδος του κανό – καγιάκ. Θα διεξαχθεί σήμερα (από τις 13.00) και αύριο (9.00) στην Ολυμπιακή πίστα του Ελληνικού. Αναμένεται να πάρουν μέρος 70 αθλητές και αθλήτριες.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Αρχή του πρωταθλήματος

Στις εγκαταστάσεις του κλειστού ιπποδρομίου του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες της χώρας μας. Οι αγώνες αρχίζουν στις 09.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή