Ο έρωτας στην εποχή των social media

Ο έρωτας στην εποχή των social media

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ. Φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών διερευνούν και καταγράφουν πώς οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν τον έρωτα, το φλερτ, τις σχέσεις και γενικότερα την ανθρώπινη επικοινωνία στην έκθεση «Ο έρωτας στην εποχή των Social Media», που διοργανώνουν οι «Μητροπολιτικές Ιστορίες» και η εφημερίδα Metropolis σε συνεργασία με την ΑΣΚΤ στον Χώρο «12Α» (Κύπρου 12Α, Μοσχάτο).

Παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κολάζ, φωτογραφίας, βίντεο και εγκαταστάσεις των 18 νεαρών καλλιτεχνών, που έλαβαν μέρος στον ομότιτλο διαγωνισμό. Πρόκειται για τους Μανώλη Αντωνάκη, Καλλιόπη Βαρδάκα, Στέλλα Βούλα, Μαρίνα Γκενάτνιεβα, Μαρία Θεοδώρου, Νικολέττα Κατσαμπέρη, Ανθή Κόγκα, Αντώνιο Κούρκουλο, Στυλιανή Κουρκουνάκη, Ευαγγελία Κουτελιέρη, Δημήτρη Κρέτση, Γεωργία Λαλέ, Κώστα Λαλέ, Πέτρο Λαλέ, Δημήτρη Λάμπρου, Μαρίνα Προβατίδου, Αλίκη Σούμα και Νίκο Χατζηκωνσταντή.

Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 30 Νοεμβρίου. Ωρες λειτουργίας: 6 με 9 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή