Στη λίστα με τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες διεθνώς το ελληνικό Lindos Blu

Στη λίστα με τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες διεθνώς το ελληνικό Lindos Blu

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tη δεύτερη θέση στην Ευρώπη και την έβδομη στον κόσμο κατέλαβε ένα ελληνικό ξενοδοχείο στη λίστα με τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο για το 2014 που δημοσιοποίησε η Tripadvisor με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών της.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Lindos Blu το οποίο βρίσκεται στη Λίνδο της Ρόδου. Στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο και στην αντίστοιχη με τα 25 καλύτερα στην Ευρώπη την πρώτη θέση κατέλαβε το ελβετικό ξενοδοχείο Grand Hotel Kronenhof. Την ευρωπαϊκή λίστα μετά το ελληνικό ξενοδοχείο συμπληρώνουν ξενοδοχειακές μονάδες από την Τουρκία (Four Seasons Hotel Instanbul at Sultanahmet, Neorion Hotel, Hotel Amira Instanbul, MDC Hotel και Κey Hotel), την Αγγλία (The Milestone Hotel, Rudding Park Hotel, Hotel Le Bristol και Coworth Park), την Ιταλία (Hotel Schwarzenstein, Four Seasons Hotel Firenze, Ηotel Monica, Βellevue Syrene, Hotel Ai Reali και ΜΑREE Hotel), την Ιρλανδία (Harvey’s Point), την Ουγγαρία (Four Seasons Hotel Gresham Palace), την Πορτογαλία (Τhe Residence Porto Mare και The Cliff Bay), την Ελβετία (Hotel Matterhorn Focus και Ηοtel d’ Angleterre), την Αυστρία (Wellnesshotel Engel), τη Γαλλία (Ηοtel Le Bristol) και τη Λιθουανία (IDW Esperanza Resort).

Στις πρώτες δέκα θέσεις της Λίστας με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, συναντώνται μόνο δύο ξενοδοχεία από την Ευρώπη, το ελβετικό και το ελληνικό. Στη παγκόσμια λίστα υπάρχουν ξενοδοχεία από χώρες όπως η Κίνα, η Κόστα Ρίκα, η Ινδία, ο Ισημερινός, το Μεξικό, οι ΗΠΑ, το Περού, το Ντουμπάι, η Τουρκία, η Αγγλία η Ιταλία, και η Ιρλανδία.

Στην ελληνική λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία εκτός από το Lindos Blu που κατέλαβε την πρώτη θέση βρίσκονται ξενοδοχεία από την Πάρο (Saint Andrea Seaside Resort), τη Θεσσαλονίκη (The Excelsior και The Met Hotel), τη Ρόδο (Εlite Suites by Amathus Beach, Island Blue Hotel, Lindos Mare Hotel και Αtrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas), τη Κεφαλονιά (Avithos Resort, TresoroBlu Hotel & Spa, Τrapezaki Bay Hotel και The Magnolia Resort), την Αθήνα (Νew Hotel), τη Μύκονο (Μykonos Grand Hotel & Resort, Vencia Hotel και Mykonian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center), τη Χαλκιδική (Αχτίς, Sani Asterias Suites και Sani Beach Hotel), τη Κρήτη (Αμμος και Atlantica Kalliston Resort & Spa), τη Σαντορίνη (Κatikies Hotel και Belonias Villas), τη Σκιάθο (Βourtzi Boutique Hotel) και τη Σκόπελο (Adrina Resort & Spa).

Στο μεταξύ συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, χθες, στον ΕΟΤ μεταξύ εκπροσώπων των υπ. Τουρισμού και Υγείας, της ΕΤΑΔ, του ΤΑΙΠΕΔ και εκπροσώπων της κυβέρνησης της Ουγγαρίας στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Task Force με αντικείμενο τις ιαματικές πηγές και τις σχετικές ρυθμίσεις αναγνώρισης, πιστοποίησης και ελέγχου.

Πρόκειται για την πέμπτη συνάντηση που γίνεται για θέματα τουρισμού με τη Task Force. Εχουν προηγηθεί συναντήσεις για τις τουριστικές εγκαταστάσεις και επενδύσεις με εκπροσώπους από τη Γαλλία για την τουριστική εκπαίδευση με εκπροσώπους από την Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία και για τον Χειμερινό Τουρισμό με εκπροσώπους από την Αυστρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή