ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Συναλλαγές σε bitcoin σύντομα από την AirFastTickets

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: bitcoins

Η εταιρία online τουρισμού AirFastTickets (http://www.airfasttickets.gr) ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Airfasttickets είναι το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων τόσο σε Η.Π.Α. όσο και σε Ευρώπη, που δέχεται bitcoins.

Κυκλοφορώντας στην αγορά το 2009, το Bitcoin απέσπασε γρήγορα  την προσοχή εξαιτίας της αποδοχής του από πολύ γνωστές εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας το. Η λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που το έχουν ήδη συμπεριλάβει περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τα Amazon, e-bay, zappos.com – μέσω snapCard – Overstock.com, ακόμα και τη Virgin Galactic.

Με τη σειρά της, η Airfasttickets επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος των συναλλαγών του bitcoin, καθώς είναι η μόνη εταιρία σε Ευρώπη και Η.Π.Α. που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις ξενοδοχείων και αγορές αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω bitcoins.

«Η Airfasttickets ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ευρώπη και προσφάτως επέκτεινε τις υπηρεσίες της στις Η.Π.Α. Η παρουσία μας  τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α. μας επιτρέπει  μια συνολικότερη αντίληψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν, σε διεθνές επίπεδο. Αναγνωρίζουμε ότι οι συναλλαγές ενός ανθρώπου στη διάρκεια του ταξιδιού του μπορούν να απλοποιηθούν με την επιλογή πληρωμής μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου νομίσματος, του bitcoin», αναφέρει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Νικόλαος Κοκλώνης. «Πλέον, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στον ταξιδιώτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπειρίας του, τη διαδικασία της κράτησης».

Πολύ σύντομα οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins, μέσω της ιστοσελίδας www.airfasttickets.gr αλλά και «κατεβάζοντας» το iOS application της AirFastTickets.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ