Cosmote: Το γρηγορότερο mobile internet στην Ελλάδα

Cosmote: Το γρηγορότερο mobile internet στην Ελλάδα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο γρήγορο δίκτυο για mobile internet στην Ελλάδα, και 27% ταχύτερο από τον δεύτερο πάροχο, διαθέτει η COSMOTE καταλαμβάνοντας και την 12η θέση  στην Ευρώπη ανάμεσα σε περισσότερους από 140 παρόχους, σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν για την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, αποδεικνύοντας πως η COSMOTE συνεχίζει σταθερά και δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της. Πρόκειται για αποτελέσματα που αφορούν το μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες και βελτιώνονται δυναμικά όσο προστίθενται χρήστες με μετρήσεις.

Το Speedtest της OOKLA είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο μέτρησης της ταχύτητας του mobile Internet σε διεθνές επίπεδο, σημειώνοντας περισσότερα από 5εκατ. test την ημέρα, σε 2.500 servers παγκοσμίως.

Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν και μόνοι τους την ταχύτητα του δικτύου μπορούν να κάνουν το τεστ στο www.cosmote.gr/speedtest.

Το δίκτυο 4G της COSMOTE, με τη μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα, καλύπτει ήδη όλες τις πόλεις άνω των 50.000 κατοίκων αλλά και πολλές μικρότερες σε όλη την χώρα καθώς και όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα . Η χωρητικότητα mobile broadband του δικτύου 3G αυξήθηκε κατά 32% μέσα στο τελευταίο 12μηνο, εξυπηρετώντας με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες των πελατών. Επιπλέον, το δίκτυο της COSMOTE προσφέρει και την καλύτερη εμπειρία φωνής, με το HD Voice, που μόνο η COSMOTE προσφέρει στην Ελλάδα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή