Penelope Cruz: Είναι τελικά η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς;

Penelope Cruz: Είναι τελικά η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς;

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να ξεκινάς την καριέρα σου, να γίνεσαι γνωστή μόνο για την εμφάνισή σου και μετά να προσπαθείς να γίνεις μια σοβαρή ηθοποιός» είχε πει κάποια στιγμή η Penelope Cruz τονίζοντας ότι «κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά όταν είσαι γνωστή ως όμορφη γυναίκα». Οι απόψεις της Cruz φαίνονται πια τόσο παράκαιρες όπως ακριβώς και η επιλογή ενός μεγάλου, αμερικάνικου περιοδικού να την αναδείξει ως την πιο σέξι γυναίκα για το 2014. Οι γυναίκες της showbiz έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορούν όχι μόνο να έχουν σεξαπίλ αλλά και να διεκδικήσουν μια λαμπρή καριέρα στο Hollywood και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η Jennifer Lawrence, η Adele Exarchopoulos και η Eva Green  έγιναν γνωστές για την ομορφιά τους και ο κινηματογραφικός κόσμος έχει υποκλιθεί στο ταλέντο τους. Γιατί λοιπόν η Penelope Cruz απασχολεί ακόμα τον αντρικό πληθυσμό με την αναμφισβήτητη κατά τα άλλα γοητεία της;

Η 40χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών φωτογραφήθηκε για το Esquire ποζάροντας με σεξαπίλ που δικαιολογεί τον τίτλο της, όμως δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν στα social media ‘αν γύρισε ο χρόνος στο 2005’ και γιατί δεν επιλέχθηκε κάποια νεότερη –όχι σε ηλικία, αλλά σε καριέρα-γυναίκα. Η Penelope κέρδισε ακόμα μια διάκριση για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ η ίδια θα προτιμούσε να γινόταν εξώφυλλο για τη νέα της ταινία ή για τις απόψεις της που όπως έχει αποδείξει δεν φοβάται να πει με ειλικρίνεια. Όσο κι αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε την προσωπικότητα μιας γυναίκας από το σεξαπίλ της, το Esquire ίσως θέλει να αποδείξει ακριβώς αυτό, ότι μια γυναίκα δεν είναι σέξι μόνο και μόνο επειδή έχει καλλίγραμμα πόδια. Η προσωπικότητά της είναι αυτή που συνεισφέρει στη συνολική της εικόνα.

Η Penelope μετά το «Vicky Christina Barcelona» έδειξε την αγάπη της για δραματικούς ρόλους, αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου της σκηνοθέτη Pedro Almodovar και έδειξε ότι είναι σέξι και ταλαντούχα. Αυτό που την έφερε όμως και πάλι στη δημοσιότητα- εκτός από την ζωή της με τον Javier Bardem και τα δυο παιδιά τους που μονοπωλούν το ενδιαφέρον αρκετών περιοδικών- είναι το ανοιχτό γράμμα που υπέγραψε μαζί με τον Bardem, τον Almodovar και ακόμα 100 ανθρώπους της βιομηχανίας του κινηματογράφου για να καταγγείλουν την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα. Μια κίνηση που οι ισχυροί άντρες του Hollywood δεν πήραν με καλό μάτι και δημιούργησε φήμες που θέλουν κάποια λόμπι της βιομηχανίας να αποκλείουν το ζευγάρι από μελλοντικές συνεργασίες. 

Η ηθοποιός μπορεί να έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και των κινηματογραφικών στούντιο για να μεγαλώσει τα παιδιά της, όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με δύο ταινίες, το «Grimsby» και την ισπανική παραγωγή « Ma Ma». Μετά από την Scarlett Johansson -που είχε πάρει το τίτλο της πιο σέξι γυναίκας πέρυσι -αλλά και την Angelina Jolie, την Halle Berry και την Charlize Theron, η Penelope Cruz γίνεται η 11η γυναίκα που κερδίζει τον τίτλο από το συγκεκριμένο περιοδικό δικαίως, γιατί ενώ ήταν περισσότερο σέξι όταν την πρωτογνωρίσαμε τώρα έχουμε περισσότερους λόγους για να την προσέξουμε.

Επιμέλεια: Ιωάννα Χουλιαρά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή