ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο στόχαστρο ΠΑΣΟΚ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Για συκοφαντική συμπεριφορά και κατ’ εξακολούθηση παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής κατηγορούν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του μικρότερου εκ των δύο κυβερνητικών εταίρων Κ. Τριαντάφυλλος.

Οι δύο «πράσινοι» βουλευτές προέβησαν στην κίνησή τους αυτή με αφορμή την τελευταία επίθεση που εξαπέλυσε η κ. Κωνσταντοπούλου με στόχο τον κ. Τριαντάφυλλο. Υποστήριξε συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην Ολομέλεια ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκμεταλλευόμενος διεθνή κοινοβουλευτική συνάντηση, έκανε χρήση κονδυλίων της  Βουλής  για  να  κάνει  δημόσιες  σχέσεις, παραθέτοντας γεύμα σε νέους ηλικιακά βουλευτές άλλων ευρωπαϊκών χωρών. «Η συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπο του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ακολουθεί σειρά συκοφαντικών ομιλιών της συγκεκριμένης βουλευτού», αναφέρουν οι κ. Ρήγας και Τριαντάφυλλος και προσθέτουν: «Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής να συζητηθεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά, προκειμένου να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις».

Σε σχόλιό της η κ. Κωνσταντοπούλου μεταξύ άλλων σημειώνει ότι οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, αλλά και να αποτρέψουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τη λογοδοσία».

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ